flags

Bemutatkozás

 

A teszttelepet Bacskai Sándor és Császár Lajos hozta létre 2014-ben azzal a céllal, hogy a kezdő galambászoktól a profikig, mindenki egyenlő feltételek mellett tudja kipróbálni és megmérettetni tudását egy OLR Grand Prix versenyen. Elhivatottságukat a színvonalas postagalambászat iránt jól mutatja, hogy már az első évben megrendezésre került a telep életének első világbajnoki versenye!

A festői Dunakanyar kapujaként is ismert, gazdag történelmi múlttal rendelkező Vác ad otthont a teszttelepnek. Minden évben megrendezésre kerül a telepen egy OLR Grand Prix verseny, és ezzel együtt egy szezonzáró rendezvény. A világ minden tájáról érkeznek galambászok, így lehetőség van közelebbről is megismerni egymást. Emellett lehetőség van Vác nevzetességeit megtekinteni és a Dunakanyar felfedezérére is jó alkalom. A barátságos vendéglátásnak köszönhetően kellemes, családias légkörben várhatjuk a galambjainkat.

A záró verseny (FINAL RACE) 2022 szeptemberben lesz, melyre mindenkit szeretettel várunk. A rendezvény mindenki számára ingyenes.

Bővebben: Bemutatkozás

 

This template is compatible with all the major 3rd party components available for Joomla. The following are just some of the ones available that work great with any Shape 5 template. A template itself should in no way hinder the functionality of a component. Although we haven't tested every single Joomla component available we can say quite confidently that this template will be compatible with any Joomla extension you use with it.


And many more!